Connect with us

Actualitat

Demanen suprimir el servei de galeres de cavalls a Cala Millor

Esquerra Unida de Balears (EUIB) ha sol·licitat per escrit a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar la supressió del servei

Esquerra Unida de Balears (EUIB) ha sol·licitat per escrit a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar la supressió del servei de galeres que opera a Cala Millor amb l’objectiu de “posar fi a l’explotació animal que pateixen aquests cavalls any rere any”. En un comunicat, l’àrea animalista del partit ha dit que és “inviable amb una societat moderna i amiga dels animals” seguir mantenint aquest servei. A més, ha assegurat que “alguns conductors” que operen en aquesta zona tenen en males condicions als cavalls i que, en alguna ocasió, aquests han estat denunciats per “les seves males formes i amenaces”.

“Volem que l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar faci un pas valent i sigui capaç d’acabar amb l’explotació animal que pateixen els cavalls de les galeres. En ple segle XXI cal avançar cap a una societat més civilitzada amb els animals. Una ciutat que se suposa amiga dels animals no pot consentir ni un dia més aquesta pràctica que té un gran rebuig social “, ha declarat el coordinador de l’àrea animalista de la formació, Guillem Amengual.

“Alguns conductors” que operen en aquesta zona tenen en males condicions als cavalls i que, en alguna ocasió, aquests han estat denunciats per “les seves males formes i amenaces”, segons EUIB

EU demana també al consistori que creï una oficina de protecció animal per garantir i vetllar pel benestar dels animals d’aquest municipi.

Són tendència