Connect with us

Actualitat

Detenen un lladre després de robar a un xalet a Manacor

El propietari el va sorprendre quan intentava sortir de l’habitatge amb diversos objectes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Manacor a un jove per un robatori amb força en un habitatge, el qual va ser sorprès in fraganti pel propietari del xalet quan sortia del mateix, intentant sostreure diversos objectes. Els fets van passar diumenge capvespre, quan l’amo del xalet, després de disparar-se l’alarma del seu habitatge, va sorprendre a un jove que intentava fugir de la vivenda botant per la finestra, amb diversos objectes.

Després d’un forcejament entre el propietari i el lladre, aquest va aconseguir escapar emportant-se diverses eines i objectes electrònics. Agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Manacor, en tenir coneixement dels fets, van iniciar una investigació, esbrinant que a l’hospital de Manacor, un jove que havia acudit per ser atès de diverses ferides, abandona el centre hospitalari a la carrera abans d’haver estat assistit pels serveis mèdics.

Per tot això, es va disposar un dispositiu de recerca, que aquest dilluns capvespre va donar els seus fruits, en aturar el presumpte autor del robatori, a l’interior del seu vehicle, que duia amagat en el seu maleter diversos dels objectes sostrets, que van ser lliurats al seu propietari. El detingut ha passat a disposició judicial.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com