Connect with us

Actualitat

Les beneïdes de Son Macià tanquen les festes de Sant Antoni a Manacor

La majoria dels participants s’inspiraren en la pagesia, en les tasques del camp

Les tradicionals i alhora divertides beneïdes de Son Macià han estat enguany les encarregades de tancar el programa de festes de Sant Antoni al municipi de Manacor. La pagesia, els animals domèstics, les feines del camp i les eines antigues han estat alguns dels protagonistes de la desfilada, en les quals desenes de cavalls, els animals de tota casta, els carretons i les carrosses han estat els vertaders protagonistes.

Els músics de la Banda de Música de Manacor varen ser els encarregats de posar la banda sonora a aquesta tradicional cita santantoniera. Les autoritats locals, encapçalades per la batlessa de Manacor, Catalina Riera, i pel delegat municipal de Son Macià, Miquel Perelló, seguiren de primera línia les beneïdes i pogueren sentir de prop les gloses i els balls que els oferiren alguns participants.

La majoria dels participants s’inspiraren en la pagesia, en les tasques del camp. Altres carrosses uniren els alumnes de l’escola o els socis de la tercera edat de Son Macià. I també hi hagué lloc per a la sàtira i la bogeria amb la carrossa que any rere any preparen els joves del poble, que enguany recreava el possible inici de les obres de reforma de la plaça de Son Macià, que està prevista iniciar enguany.

La tradicional vetlada de ball de bot,  es va convertí en el darrer acte del programa de Sant Antoni d’enguany.

Són tendència