Connect with us

Actualitat

Un acte integral per homenatjar a Joan Riera Ferrari

Presentat el concert homenatge a l’artista manacorí que tindrà lloc el pròxim 4 de febrer a l’Auditori de Manacor

La sala d’actes de s’Agrícola ha estat l’escenari ideal per presentar el concert homenatge que l’Associació Cultural Riera Ferrari ha preparat per retre tribut al pintor i artista Joan Riera Ferrari.

Amb un gran quadre del pintor de fons, Magdalena Gelabert, ha estat l’encarregat de presentar l’acte on s’ha explicat la idea d’aquest homenatge; “Joan Riera Ferrari era una figura molt completa, i per això hem volgut que aquest homenatge no només fos de pintura, sinó fos un acte “integral”, on hi tindran veu moltes persones que representen els diferents vessants que tenia en Joan.” A aquesta presentació hi han assistit alguns dels artistes que participaran a l’homenatge així com la batlessa Catalina Riera en representació de l’Ajuntament manacorí que també hi col·labora.

Així; l’horabaixa del diumenge 4 de febrer se celebrarà aquest concert homenatge on hi tindran lloc parlaments i anècdotes de familiars i amics de Riera Ferari, la pintura amb Rafel Perelló, les imatges amb el recull del fotògraf Joan Servera, el teatre amb l’actor Toni Gomila, la solidaritat de l’artista amb representants de Tip-Tap, Aproscom i Estel de Llevant i, evidentment, la música amb la guitarra de Joan Reyes, les notes d’Andreu Riera i Miquel Mestre; i la guinda de la vesprada, el concert de María José Montiel i Miquel Estelrich.

Un acte complet al qual des de l’Associació han volgut “convidar a tothom a què reti tribut a una figura com la de Riera Ferrari. Esperem que el poble respongui”; ha explicat el president de l’Associació.

Familiars i amics han volgut donar les gràcies per aquest tribut i han definit a Riera Ferrari com un home “amb uns valors que es perden: proximitat, generositat i estima”. Unes característiques que han compartit la resta d’assistents.

Des de les associacions sense ànim de lucre han destacat que sempre va mostrar-se solidari però d’una manera totalment altruista; “li sortia d’ell mateix”; ha recalcat la representat de Tip-Tap.

“Les obres de Riera Ferrari sempre quedaran, però aquest acte és per la persona; per recordar i que sempre quedi la figura humana que era Joan Riera Ferrari”; ha conclòs l’actor Toni Gomila.

L’homenatge al desaparegut pintor Joan Riera Ferrari serà doncs dia 4 de febrer a les 19.00 hores a l’Auditori de Manacor, on tothom qui vulgui està convidat.

Són tendència