Connect with us

Actualitat

Patrimoni històric, cultura immaterial i natura, els atractius de Manacor a Fitur 2018

L’espai dedicat a la capital del Llevant es troba a l’estand de Balears de la Fira Internacional de Turisme que es pot visitar fins diumenge a Madrid

El municipi de Manacor es mostra en un dels aparadors més importants del sector turístic a l’estat, amb motiu de la Fira Internacional de Turisme de Madrid. L’espai dedicat a la capital del Llevant es troba a l’estand de Balears. “Enguany, i aprofitant que se celebra l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, volem convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni històric, cultura immaterial i natura”, ha explicat la regidora de Turisme, Antònia Llodrà, que ha assistit aquesta setmana a la fira.

Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants “postals amb les imatges dels balls dels dimonis, els cossiers, els moretons i de tots els balls que conservam, catàlegs amb rutes impressionats per fer a peu o en bicicleta i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Antònia Llodrà.

Són tendència