Connect with us

agenda

Dilluns que ve a Manacor: Mercedes Garrido parlarà de la futura Llei de camins

Organitzat per l’OCB

El Dilluns de l’Obra de la setmana que ve comptara amb la presència de la consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, que avançarà els detalls de la futura Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca. Això serà dia 22 de gener, a les 20.00 hores, al bar Xarop de Manacor (plaça de Ramon Llull, 18).

Sota el títol “La Llei de camins públics de Mallorca”, la consellera parlarà de la necessitat d’establir un règim jurídic dels camins públics amb l’objectiu de recuperar-los i promoure’n l’ús, en clara referència a la proposició de llei tramesa al Parlament pel Consell de Mallorca.

La futura llei haurà de servir per garantir que l’accés als camins, destinat al trànsit no motoritzat, sigui públic i gratuït. Prohibirà, a més, pavimentar els camins d’accés a entorns naturals i paisatgístics, preveurà l’elaboració de catàlegs que oferiran informació dels diferents camins existents i permetrà crear rutes d’interès excursionista per fomentar el patrimoni viari i el seu entorn.

Mercedes Garrido Rodríguez (Felanitx, 1974) és l’actual consellera executiva de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca. La Comissió Insular de Territori i Urbanisme que presideix ha estat l’encarregada de redactar el text legal tramès al Parlament per a la seva aprovació.

Són tendència