Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Son Servera continuarà amb els convenis amb Estel de Llevant i la Fundació Aproscom

Amb el conveni, les entitats podran fer ús de les instal·lacions municipals per a les seves activitats

L’Ajuntament de Son Servera ha renovat els convenis de cessió d’espais amb les entitats Estel de Llevant i Fundació Aproscom per tal que puguin desenvolupar en instal·lacions municipals la seva activitat. Estel de Llevant treballa amb la inserció sociolaboral amb col·lectius amb malalties mentals i Aproscop amb discapacitat intel·lectual.

Ambdues entitats desenvolupen les seves activitats en les instal·lacions dels Serveis Socials Municipals amb l’ajuda i coordinació dels tècnics municipals. Aquesta col·laboració permet oferir un servei més acurat, professional i específic a les persones que ho necessiten.

L’Associació Estel de Llevant treballa des del 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per a i amb les persones amb problemes de salut mental i els seus familiars, amb l’objectiu de millorar les seves condicions personals, socials i laborals.

Pel que fa la Fundació Aproscom, té com a objectiu la defensa de la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i treballa per afavorir la seva inserció social i laboral.

Són tendència