Connect with us

Actualitat

Son Servera vol donar a conèixer la festa de Sant Antoni a les escoles

Un dossier educatiu explica la festa i el protocol santantonier

Les regidories d’Educació i de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Son Servera han editat el dossier educatiu La festa de Sant Antoni a Son Servera, per tal de donar a conèixer als més petits la festa i el protocol santantonier.

El material està adreçat als cicles d’educació infantil i primària i té l’objectiu que els alumnes coneguin de primera mà i de manera lúdica i educativa les festes locals més representatives del municipi. El dossier consta de sis quaderns d’activitats que tracten els temes de la festa: el ball de dimonis, els personatges de Sant Antoni, la llegenda de Sant Antoni i Sant Pau a son servera, les imatges de la festa i el glosat. Cada un d’aquests quaderns està destinat a una edat o curs escolar.

El contingut ha estat dissenyat pels Serveis Educatius Municipals sota la revisió lingüística i d’estil del Servei Municipal d’Assessorament Lingüístic, i durant aquestes festes d’enguany ja es podrà distribuir entre els grups que ho hagin sol·licitat. Amb aquesta publicació, l’Ajuntament vol donar a conèixer les tradicions de Sant Antoni a Son Servera entre tots els infants dels centres educatius i “fomentar la participació tant dels centres escolars com dels nins i de les nines en els actes de la festa”, explicà la Maria Arena, regidora de Cultura, Joventut i Normalització Lingüística.

El dossier de Sant Antoni es complementarà amb pròximes publicacions sobre altres festes i llocs d’interès local com la festa de Sant Ignasi o l’església Nova.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com