Connect with us

Actualitat

Els millors estudiants de Manacor competeixen per guanyar el concurs de La Garangola

Aquest concurs, organitzat per l’Escola Municipal de Mallorquí, es basa a respondre qüestions sobre la cultura manacorina i la llengua catalana

Aquest any 2017 l’Escola Municipal de Mallorquí ha adaptat el concurs de llengua i cultura La Garangola, que compleix cinc anys. Si en les seves anteriors edicions anava destinat a alumnes de primer de batxillerat d’arreu de Mallorca, enguany només hi han participat escoles manacorines i a més els destinataris de les preguntes i la competició han estat els alumnes de 3r d’ESO.

La intenció de l’Escola Municipal de Mallorquí és aprofundir en la temàtica de Manacor i arribar a un públic més jove.

Aquesta cinquena edició ha arrancat aquest dimarts 2 de maig amb la participació de 32 alumnes. Els centres participants han estat l’IES Manacor, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo i col·legi Sant Francesc que han visitat el centre i han començat el concurs de preguntes. Totes elles encaminades a fomentar el coneixement de l’entorn social i cultural i també l’ús de la llengua catalana.

D’aquesta primera ronda han sortit dos finalistes; l’IES Manacor i Sant Francesc. Ara, es veuran les cares a la final del 5 de maig al Teatre de Manacor.

Els guanyadors, a part de cultura i diversió, també guanyaran diversos premis, com entrades pel teatre, sopars, camisetes…

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *