Connect with us

Actualitat

Els millors estudiants de Manacor competeixen per guanyar el concurs de La Garangola

Aquest concurs, organitzat per l’Escola Municipal de Mallorquí, es basa a respondre qüestions sobre la cultura manacorina i la llengua catalana

Aquest any 2017 l’Escola Municipal de Mallorquí ha adaptat el concurs de llengua i cultura La Garangola, que compleix cinc anys. Si en les seves anteriors edicions anava destinat a alumnes de primer de batxillerat d’arreu de Mallorca, enguany només hi han participat escoles manacorines i a més els destinataris de les preguntes i la competició han estat els alumnes de 3r d’ESO.

La intenció de l’Escola Municipal de Mallorquí és aprofundir en la temàtica de Manacor i arribar a un públic més jove.

Aquesta cinquena edició ha arrancat aquest dimarts 2 de maig amb la participació de 32 alumnes. Els centres participants han estat l’IES Manacor, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo i col·legi Sant Francesc que han visitat el centre i han començat el concurs de preguntes. Totes elles encaminades a fomentar el coneixement de l’entorn social i cultural i també l’ús de la llengua catalana.

D’aquesta primera ronda han sortit dos finalistes; l’IES Manacor i Sant Francesc. Ara, es veuran les cares a la final del 5 de maig al Teatre de Manacor.

Els guanyadors, a part de cultura i diversió, també guanyaran diversos premis, com entrades pel teatre, sopars, camisetes…

 

 

Són tendència