Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Manacor incorpora més reforços a l’àrea d’Urbanisme

El gran volum de feina d’Urbanisme ha provocat la necessitat d’aquests reforços

L’arquitecta Catalina Rigo i Llucia Valcaneras, llicenciada en dret són les dues noves incorporacions de l’Ajuntament de Manacor. Aquestes contractacions han de reforçar l’àreea d’Urbanisme i Obres del consistori manacorí.

Rigo s’integrarà a l’àrea de planejament, amb la intenció “d’avançar en la tramitació del Pla General”, ha explicat la regidora d’Urbanisme i Obres, Isabel Febrer durant la presa de possessió de l’arquitecte. “Un tema que arrossega el municipi des de fa anys”

“Catalina Rigo farà les gestions pertinents per millorar les urbanitzacions del municipi i en l’ordenació de polígons i nous carrers i places”, han conclòs Febrer.

Llucia Valcaneras per la seva part, s’ha incorporat al departament de Secretaria com a tècnica d’Administració General. Ella és especialista en dret urbanístic i ordenació del territori. Amb la seva feina a l’Ajuntament de Manacor la nova tècnica “s’encarregarà de la tramitació dels contractes menors i de les demandes per responsabilitat patrimonial que arriben a l’Ajuntament, a més de reforçar les tasques pròpies de secretaria”, expliquen des del departament.

Les dues noves tècniques municipals varen prendre possessió del seu càrrec la setmana passada en presència de la secretària municipal i acompanyades del batle, Pedro Rosselló, i les regidores Isabel Febrer i Maria Antònia Sansó, i ja han començat la seva tasca.

Són tendència