Connect with us

Comunitat

Desmantellar Son Banya suposarà una despesa de 5,4 milions en set anys

Actualment habiten al poblat entre 450 i 600 persones, agrupades en unes 100 famílies, que hauràn de ser reallotjades

El conjunt de formacions polítiques representades al Ple de l’Ajuntament de Palma han signat aquest divendres un acord polític “històric” per poder dur a terme el Programa de desmantellament del poblat de Son Banya, segons ha expressat el batle, Antoni Noguera.

S’ha anunciat que es destinaran uns 5,4 milions d’euros, distribuïts en set anys, per reallotjar les famílies vulnerables. En la signatura han participat la portaveu del PP, Margalida Durán; el portaveu de Cs, Josep Lluís Bauzà; la portaveu adjunta del PSIB, Angèlica Pastor; la portaveu de Més per Palma, Neus Truyol; i la portaveu de Podem Palma, Antònia Martín. Totes les formacions han destacat la situació dels 193 nins que viuen al poblat i han incidit en la necessitat d’actuar de forma real i efectiva, protegint així als menors. “El principal objectiu d’aquest acord és que els gairebé 200 nins que actualment habiten al poblat de Son Banya puguin tenir una opció de futur en la nostra societat”, ha declarat Duran.

El consistori ha constatat que actualment habiten al poblat entre 450 i 600 persones, agrupades en unes 100 famílies. Per impulsar la protecció d’aquestes, des de Cort han acordat també portar a paco el Programa d’inserció de Son Riera.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES