Connect with us

Comunitat

Els professors de la UIB responen davant del jutge pel ‘cas Minerval’

 

Han negat haver comercialitzat el Minerval com a medicament

Els dos professors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) investigats per la presumpta estafa del Minerval, Xavier Busquets i Pablo Vicente Escribá, han defensat aquest dimarts la seva innocència davant el jutge i han negat haver-se enriquit amb la venda del medicament, assegurant que no va haver-hi cap contraprestació econòmica.
Així ho han explicat els advocats defensors dels dos acusats després de declarar en el Jutjat d’Instrucció número 9 de Palma des de les 09.30 hores.

L’advocat de Escribá, Santiago Fiol, ha mantingut que “no hi ha cap estafa” ni” engany” i que la substància administrada ha estat “sempre” “un producte legal i patentat des de l’any 2003”.

En aquest sentit, la defensa dels acusats admet que es va distribuir el medicament però “sense contraprestació econòmica” ni “comercialització”. Per això, l’advocat també ha rebutjat que el seu client hagi estafat 600.000 euros amb la venda del producte i ha assegurat que es distribuïa com un complement nutricional. Tant l’advocat de Escribá com el de Busquets, Andreu Rotger, s’han mostrat satisfets amb com s’han desenvolupat les declaracions davant el jutge Enrique Morell.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència