Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Son Servera ja pot emetre certificats digitals

Els serverins fins ara s’havien de desplaçar fins a Manacor o Sant Llorenç per obtenir-lo

L’Ajuntament de Son Servera ja és seu oficial de registre de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre, principal entitat emissora de certificats digitals a Espanya. A partir d’ara, totes les persones que estiguin interessades a obtenir un certificat digital d’aquesta entitat podran fer l’acreditació d’identitat, l’únic pas presencial que precisa el certificat, a l’Ajuntament. Fins ara, els serverins havien de traslladar-se a Manacor o Sant Llorenç per realitzar aquest tràmit.

Hem de recordar que tots els tràmits disponibles a la web de l’Ajuntament necessiten un certificat digital per tal d’assegurar la identitat de la persona sol·licitant i garantir la confidencialitat en les comunicacions entre persona i administració.

El certificat digital és una certificació de caràcter electrònica que vincula al subscriptors amb unes dades de verificació de signatura i confirma la seva identitat. És una certificació que serveix per dur a terme tràmits i gestions amb qualsevol administració pública espanyola.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES