Connect with us

Actualitat

El primer ball dels dimonis encén la festa més esperada a Manacor

Aquest dimarts s’ha celebrat la primera torrada i els dimonis i Sant Antoni han sortit al carrer per primer cop

Aquest dimarts vespre els dimonis de Manacor han trepitjar per primer cop aquest any els carrers del municipi. A les 20:30 h de l’horabaixa a la plaça del mercat plena de manacorins i manacorines encenia el primer fogueró d’aquest 2018 abans que els dimonis sortissin de l’Escola de Música i Dansa i oferissin al nombrós públic la seva tradicional dansa envoltant a Sant Antoni.

El dimoni gros.

Amb la panxa plena després de la torrada a càrrec del Patronat; els primers sons de la tonada santantoniers que ha començat passades les 22:00h del vespre han explotar l’emoció dels assistents que han omplert la plaça. Més curt del que tots haguèsin volguts, després d’uns quants balls i rotllades els dimonis i Sant Antoni s’han retirat fins el proper dimarts; dia gran pel municipi.

 

Els manacorins ompliren la plaça per veure el primer ball.

De totes maneres, el pròxim divendres, l’assaig dels Goigs a la plaça de la Concòrdia, serà un altre dels esdeveniments més emotius d’aquestes festes i que de ben segur no es voldrà perdre  cap santantonier.

El pròxim divendres, l’assaig dels Goigs a la plaça de la Concòrdia, serà un altre dels esdeveniments més emotius d’aquestes festes

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència