Connect with us

Actualitat

Manacor recupera la Mesa de Turisme

La mesa de treball que existeix actualment a Porto Cristo ara s’estendrà a tots els nuclis del municipi

L’Ajuntament de Manacor ha aprovat aquest dilluns per unanimitat al plenari del mes de gener tornar a impulsar la Mesa de Turisme del municipi amb la finalitat principal de dinamitzar el sector, també el de la nàutica, i l’economia que aquests generen.
El Govern municipal, amb la regidora de Turisme, Antònia Llodrà al capdavant, s’ha compromès a crear des de ja, un grup de feina per establir els reglaments d’organització, funcions i objectius d’aquesta Mesa que estarà formada per diversos grups de debat que es delimitaran per sector o nucli de població.

Antònia Llodrà en un moment del plenari de gener

Aquesta Mesa de Turisme mantindrà reunions periòdiques i estaran formades per agents implicats i tots els interlocutors que es cregui convenient i es regulin des de l’Ajuntament.
La iniciativa d’aquesta recuperació ha vingut de la veu del grup socialista qui ha presentat una moció “després de l’èxit que té a Porto Cristo”. La portaveu socialista ha volgut exemplificar aquest èxit amb la I Fira Nàutica o el nou logotip turístic que es va fer amb el grup de feina de Porto Cristo.
Tots els grups del plenari han votat a favor d’aquesta proposta que han coincidit en considerar “necessària”.
De totes maneres, s’ha volgut recordar la importància de fer partícip a tots els implicats i des de Més- Esquerra han considerat que l’Ajuntament ha de millorar la composició de les Meses i comptar amb gent que visqui els temes que es tractin de primera mà. “Volem que les iniciatives vinguin d’abaix”; ha conclòs Oliver.

Són tendència