Connect with us

Comarca

Algaida s’adhereix a la campanya europea ‘Let’s Clean Up’

Els alumnes del col·legi públic Pare Bartomeu Pou netejaren els voltants del municipi

Algaida s’ha adherit a la campanya Let’s Clean Up, que és una acció que du a terme arreu de tot Europa “per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.”.

Per això i dins el marc d’aquesta campanya i amb l’impuls de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Algaida, els alumnes de cinquè del col·legi públic Pare Bartomeu Pou sortiren al carrer el passat divendres i anaren per tot el poble per a netejar els voltants del municipi. En el cas d’Algaida, l’activitat es va dur a terme amb l’objectiu de conscienciar sobre la problemàtica de la brutor als espais públics i representa una oportunitat per a contribuir a millorar l’actitud dels ciutadans.

La sortida va ser molt profitosa, ja que per una banda els nins i nines participants “varen poder dur a terme una neteja efectiva dels indrets del municipi per in varen passar i a l’hora es van conscienciar sobre la responsabilitat que tenen i tenim tots per tal de reduir els residus incontrolats i il·legals”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència