Connect with us

Actualitat

La fusió entre Bankia i BMN provocarà el tancament d’oficines a Manacor i Llucmajor

La marca ‘Sa Nostra’ dur camí de desaparèixer

El sindicat Unió Obrera Balear dona per fet que la marca Sa Nostra desapareixerà amb l’absorció de BMN per part de Bankia. Aquest és un dels temors dels representants sindicals que intenten presentar batalla aquests dies a la direcció de l’entitat davant l’allau d’oficines d’atenció al client que duen camí de tancar. Alguns indrets del Llevant i Migjorn, més concretament Manacor i Llucmajor, veuran reduïda la presència d’aquest entitat financera en les properes setmanes.

Arreu de les Balears, ja en el mes de desembre es van tancar 7 oficines, i a partir de mitjans de gener deixaran de funcionar altres 14. Ara, a més en el proper mes deixen d’operar 4 oficines de BMN, antiga Sa Nostra, i 9 de Bankia, en localitats com a Palma, Llucmajor, Manacor, Calvià, Pollença, Alcúdia i també Eivissa.

Fonts del sindicat Unió Obrera Balear, han explicat que la nostra comunitat és el segon territori més afectat pels tancaments d’oficines amb un 24 per cent del total d’ajustos. La previsió és que a tot l’Estat s’extingeixin 145 oficines.

Aquest mes de gener, Bankia començarà a negociar amb els sindicats l’ERO que, en principi, afectaria més de 2.500 treballadors.

 

Són tendència