Connect with us

Actualitat

L’usuari del bus entre Cala Millor i Manacor s’estalviarà 25 minuts

La nova xarxa de busos del TIB oferiran itineraris més directes que implicaran una reducció del temps dels trajectes

El servei de transport regular per carretera millorarà amb la reordenació de la xarxa prevista per al 2019. Una millora de l’oferta que es reflectirà, per exemple, amb un increment del 47% de les expedicions, passant de les 360.633 actuals a 530.131.

D’aquesta manera, el trajecte entre Felanitx i Manacor  milloraran la seva connectivitat en passar de 5 freqüències d’anada i tornada a 15.

A més s’oferiran itineraris més directes que implicaran una reducció del temps de trajecte.  Així, per anar de Cala Bona i Cala Millor a Manacor, l’usuari s’estalviarà 25 minuts. Llucmajor, Campos i la resta de nuclis del Migjorn deixaran de circular per dins s’Arenal de Llucmajor per anar a Palma, amb un estalvi de 15 minuts per a les connexions amb Ciutat.

La reordenació del servei del transport regular de passatgers està recollida en l’avantprojecte que fou publicat el passat 2 de desembre. En aquests moments està obert el període d’exposició pública per a presentar al·legacions. El termini finalitza el proper 18 de gener. La publicació dels plecs està prevista per al primer trimestre de 2018 i la presentació de les ofertes, durant el segon trimestre. L’adjudicació de les noves concessions es farà entre els mesos de juny i juliol.

Són tendència