Connect with us

Actualitat

Manacor entrega una panera de més de 300 euros

També s’han obsequiat als 10 finalistes de ‘Felicita per Nadal de Cor’

Manacor ha fet entrega aquest dijous dels premis del III Concurs d’Aparadors de Nadal, la panera i els obsequis que han aconseguit els participants del concurs de fotos Felicita per Nadal de Cor, i la figureta de sant Antoni que s’havia de cercar entre els elements del betlem que durant les festes s’exposa a la plaça de ses Verdures.

A l’acte hi han assistit els representants dels comerciants, els guanyadors i finalistes dels concursos, a més de la batlessa, Catalina Riera, acompanyada per altres regidors. “Vull donar les gràcies als comerciants i a les seves associacions, a la gent que ha participat en els concursos i a la gent que surt al carrer a gaudir de tot el que feim junts perquè junts hem estat capaços de crear un ambient nadalenc únic”. Els primers premis que s’han entregat han estat els del III Concurs d’Aparadors de Nadal, que l’Ajuntament va convocar amb l’objectiu de fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors dels comerços en l’ambient festiu del municipi. Hi han participat 36 mostradors i d’entre tots el jurat ha atorgat el primer premi, de 300 euros, a la Floristeria Sa Morera; el segon premi, de 200 euros, a la Cereria Sa Bresca, i el tercer premi, de 100 euros, a la Floristeria Fullana. A més, la Floristeria Fullana va endur-se el premi del públic, dotat amb 100 euros, un premi en el qual tothom ha pogut participar des de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

Mónica Gutiérrez, s’ha fet amb la panera que inclou més de 50 obsequis aportats pels comerços de l’avinguda del Torrent, Plaça Ramon Llull i Baix des Cós

Amb el I Concurs fotogràfic Felicita per Nadal de Cor les associacions de comerç de Manacor i l’Ajuntament de Manacor han animat a tothom a felicitar les festes de Nadal fent-se fotografies al Cor de Nadal, que s’ha ubicat a la rambla del Rei En Jaume. Els participants s’han fet fotos i les han publicat a les xarxes socials. Des del Facebook i des del Twitter tothom ha pogut votar la foto que més li agradava. En la primera edició del concurs hi han participat 66 fotografies i més de 300 persones s’han fotografiat. A més, 1.345 persones han votat al concurs.

D’entre les deu fotos que han obtingut més vots a través de les xarxes socials s’ha fet el sorteig d’una enorme panera valorada en més de 300 euros que s’ha fet amb els obsequis que han aportat més de 50 comerços a través de les associacions de comerciants de l’avinguda del Torrent i la plaça de Ramon Llull, l’associació de comerciants de Baix des Cós, l’associació de comerciants del Centre, l’associació de comerciants de la plaça de Sant Jaume i el carrer de Ciutat, l’associació de comerciants de Na Camel·la i voltants, l’associació de comerciants de les avingudes, el col·lectiu Manacoritza’t i els comerciants de s’Illot.

Aquesta gran panera s’ha sortejat entre les deu fotografies amb més vots i enguany s’endú aquest gran premi Mónica Gutiérrez.

Són tendència