Connect with us

Comunitat

A Palma: Presó provisional per a un home per maltractar durant 20 anys a la seva dona

Des del primer dia de matrimoni” havia patit maltractament psicològic, que en algunes ocasions li propinava empentes i que fins i tot, una vegada, li va arribar a clavar un penjador

Un jutjat de Palma ha decretat presó provisional per a un home de 50 anys d’edat per, presumptament, haver maltractat durant 20 anys i de manera continuada a la seva dona amb la qual tenia dos fills.

Segons ha informat la Policia Local en roda de premsa, la dona va acudir el 2 de gener a la seu central de la Policia i va denunciar aquests fets després d’haver tingut una forta discussió en el marc de les festes.

Així, ha explicat que “des del primer dia de matrimoni” havia patit maltractament psicològic, que en algunes ocasions li propinava empentes i que fins i tot, una vegada, li va arribar a clavar un penjador.

La víctima ha explicat que l’home també “s’enfadava molt” si no volia tenir relacions sexuals o que els crits i els cops per la casa eren constants.

Després d’això, la Unitat de Protecció de la Família va dictar una ordre de detenció i va cridar al presumpte agressor. Aquest es va presentar a les dependències policials, on després de prestar declaració va ser detingut.

L’home va negar els fets però la Policia va establir el nivell de protecció màxim per a la seva parella i a ell li va derivar al jutge de guàrdia que, finalment, va decretar presó, i va rebaixar el nivell de protecció.

Són tendència