Connect with us

Comunitat

Troben una pistola al costat d’un contenidor a Palma

L’arma podria haver estat manipulada per a la seva inutilització

La Policia Local de Palma s’ha fet càrrec d’una pistola trobada per un treballador de l’Empresa Municipal d’Aigües i Clavegueram (Emaya) al costat d’un contenidor.

Segons ha explicat en un comunicat l’Ajuntament de Palma, l’empleat va trobar l’arma quan es trobava realitzant la recollida de contenidors al carrer Sant Pere.

Concretament, l’empleat d’Emaya va veure una bossa blanca recolzada a la paret propera al contenidor i al inspeccionar va comprovar que al seu interior es trobava una pistola i un carregador.

Tot seguit, va sol·licitar la presència d’una Unitat de Policia per fer-li entrega de l’arma, que estava enfundada.La pistola, que pel que sembla pot haver estat manipulada per a la seva inutilització, és de la marca Flama, model Especial 9 mil·límetres. El Departament d’Armament d’aquesta Policia un cop confeccionat un informe el remetrà a la Intervenció d’Armes de la Comandància de la Guàrdia Civil.

A hores d’ara, la Policia Local no té constància de la comissió de cap delicte el que es pugui haver utilitzat l’arma trobada.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència