Connect with us

Actualitat

Un 25% dels amarristes de Cala Rajada, Porto Cristo, Cala Bona i Cala Figuera no han renovat

L’únic port on tots els seus usuaris han demanat la renovació dels seus amarratges és el de Portopetro

Ports dels Illes Balears (PortsIB) ha avisat aquest dimecres que que, a pocs dies de finalitzar l’any, 164 titulars d’autoritzacions temporals per a l’ús d’amarratges amb base a Cala Rajada, Porto Cristo, Cala Bona, i Cala Figuera han de sol·licitar la renovació de l’amarratge abans del 31 de desembre per conservar l’autorització.

Segons han informat, aquests 164 titulars suposen el 24,59% dels 667 amarradors que havien de renovar abans del 31 de desembre.

Des del Govern expliquen que així ho preveu el Decret 11/2011, de 18 de febrer, que estableix que cada tres anys els titulars dels amarratges en base estan obligats, sense previ avís, a sol·licitar la renovació de les autoritzacions dels amarratges per mantenir els seus drets.

Per instal·lacions, els ports amb més titulars pendents de tramitar la renovació són Sóller, amb 95 amarratges; seguit de Portocristo, amb 30; Cala Figuera amb 21; Cala Bona amb cinc, i Cala Rajada amb tres.

A més, ressalten que l’únic port on tots els seus usuaris han demanat la renovació dels seus amarratges és el de Portopetro.

Són tendència