Connect with us

Comunitat

Intens operatiu per localitzar a un ermità desaparegut a Valldemossa

Hi col·laboren al voltant de 40 voluntaris de Protecció Civil d’Artà, Calvià, Manacor, Muro i de l’Ajuntament de Valldemossa

Nombrosos efectius de Guàrdia Civil, Policia Local, Bombers de Mallorca, i Policia Local participen en les tasques de recerca d’un ermità, de 74 anys, desaparegut aquest dimecres a la zona de l’ermita de la Trinitat, a Valldemossa.

En l’operatiu col·laboren al voltant de 40 voluntaris de Protecció Civil d’Artà, Calvià, Manacor, Muro i de l’Ajuntament de Valldemossa que des de primera hora del matí s’han sumat a les tasques de recerca, segons ha informat el servei d’Emergències 112.

Assabentats de la desaparició de l’ermità Benet, membre de la Congregació d’Ermitans de Sant Pau i Sant Antoni, el Bisbat de Mallorca ha lamentat “profundament aquesta desgraciada situació” i ha agraït la tasca dels cossos de seguretat i de tots els voluntaris.

Des del Bisbat, animen a tots aquells voluntaris que vulguin a col·laborar en la recerca i han insistit que és indispensable dur roba i calçat adequat.

Són tendència