Connect with us

Capdepera

Capdepera: Quinze anys apostant pel teatre, la música i la dansa juvenil

La mostra de Teatre, Música i Dansa juvenil complirà la seva XV edició aquest any

Aquest 2017 farà 15 anys que la mostra de Teatre, Música i Dansa juvenil del municipi es realitza sense cap any d’aturada. En aquesta mostra, els joves de la localitat tenen la possibilitat de mostrar en diferents espectacles les seves habilitats artístiques

Maria Heredia, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de la mostra d’enguany. El seu dibuix és la portada del programa de la Mostra i dels cartells. La contraportada és de Gabriela Pérez, els dos alumnes d’escoles gabellines.

Divendres horabaixa va tenir lloc el lliurament dels premis i l’inici de  Mostra al teatre de Capdepera. Dalt de l’escenari varen pujar tots els finalistes i els guanyadors acompanyats del Batle de Capdepera, Rafel Fernández, i del regidor de Joventut, Víctor Martínez.

Martínez va recordar que fa quinze anys que Capdepera celebra la Mostra de Teatre, Música  i Dansa infantil i juvenil ininterrompudament.

Els primers anys la Mostra era només de teatre i amb els anys s’hi va introduir la música i la dansa, donant cabuda així a les diferents arts escèniques que es practiquen a Capdepera

Per la seva banda, el batle va agrair a tots els que han participat en la mostra durant aquests anys: actors, directors, ajudants… i a les famílies dels nins, així com a tot el públic que cada any omple el teatre durant aquests dies.

La Mostra dura fins a principis de juliol i té 13 representacions dels Centres educatius, Centre Jove, Escola de Música, Capdepera en Joc, Capricho Club, Ballet Stylo i l’Associació Som aquí gabellins.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència