Connect with us

Actualitat

5 taxis de la part forana varen ser sancions per infraccions relacionades amb l’intrusisme en el transport a l’aeroport

Durant tota la temporada d’estiu es varen obrir 48 expedients sancionadors per un valor de quasi 80.000 euros

El Govern ha imposat 48 sancions per infraccions relacionades amb l’intrusisme en el transport a l’Aeroport de Palma per un valor de gairebé 80.000 euros.

Segons ha recollit en un comunicat la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, el conseller Marc ha recordat que aquest any el Govern ha centrat els seus esforços a lluitar contra l’intrusisme i la pirateria en l’Aeroport de Palma. “Els resultats han estat positius”, ha dit.

En l’Aeroport de Palma s’han controlat 412 vehicles i s’han posat 34 sancions a vehicles de lloguer amb conductor. D’ells, 12 eren vehicles pirates, deu vehicles d’altres comunitats autònomes que no han pogut acreditar que complien els requisits; dos per obstrucció a l’actuació dels inspectors; i deu per no acreditar els fulls de ruta.

Del total de 34 sancions, dues corresponen a taxis de Palma (per carregar fora del terme i per incompliment tarifari) i cinc a taxis de la part forana (per captar clients sense contracte previ, incompliment tarifari, obstrucció a labor inspectora i vehicle de substitució no autoritzat).

A més, s’ha donat també un cas d’un vehicle que oferia el servei de taxi sense cap tipus d’autorització.

Igualment, s’han sancionat a sis busos de transport discrecional: un per captació de clients a la terminal sense contracte previ, tres per no anotar full de ruta i dos per irregularitats amb el tacògraf.

Són tendència