Connect with us

Comarca

Llucmajor presenta una iniciativa per frenar el “bullying” a les seves escoles

Aquest problema afecta 1 de cada 10 menors a les Illes

L’Ajuntament de Llucmajor ha presentat una innovadora iniciativa per tal de reduir l’assetjament escolar en les escoles del municipi. La idea és proporcionar un número de whatsaap per facilitar la possibilitat que un menor no tingui por de denunciar.

El bullying o assetjament escolar s’ha convertit en un dels principals problemes de l’àmbit escolar i juvenil en els nostres dies. Les noves tecnologies han ajudat al creixement d’aquest problema. Per això, des de l’Ajuntament de Llucmajor, han apostat per frenar el problema des d’aquest punt i, en contradicció, han emprat les noves tecnologies per idear una estratègia per frenar-lo.

La iniciativa es durà a terme amb la col·laboració de la Policia Local del municipi, especialment en la figura del Policia Tutor, qui té el contacte directe amb els menors.

D’aquesta forma, i després d’un estudi de comunicació, on es va arribar a la conclusió que la missatgeria instantània era l’eina de comunicació més usada entre els menors es pretén conèixer els casos al més aviat possible per actuar-hi d’immediat.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència