Connect with us

Comunitat

Armengol, sobre el futur Govern: “No hi ha res decidit”

La presidenta ha manifestat la seva intenció que Més per Mallorca mantingui la vicepresidència

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha manifestat aquest dijous la seva intenció que Més per Mallorca mantingui la vicepresidència del Govern, ja que era el que es va convenir en l’acord de governabilitat, llevat que el propi partit faci una altra proposta.

“La meva intenció inicial és mantenir aquest acord”, ha dit Armengol en declaracions als mitjans informatius minuts abans d’un acte al Palau de Congressos.

Preguntada per la possibilitat que la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, assumeixi la vicepresidència, Armengol ha dit que “no cal anticipar” i ha recordat que estan en un “procés de negociació”.

D’altra banda, ha apuntat que podrien quedar la vicepresidència d’una banda i la Conselleria per l’altre. “No hi ha res decidit”, ha declarat la presidenta, que ha explicat que Biel Barceló va ser escollit vicepresident tenint en compte que era el candidat a la Presidència per part de Més a les eleccions autonòmiques de 2015 i el líder del partit en aquest moment.

Per Armengol, “l’important no és la rapidesa amb” a trobar un substitut per Barceló, sinó “que sigui la persona idònia”. “M’agrada molt poder parlar, dialogar, escoltar diferents opinions”, ha assegurat la presidenta.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència