Connect with us

Actualitat

Els Socialistes de Santanyí acusen el PP de voler “veïnats de primera i de segona”

Denuncien la manca de serveis públics a Cada d’Or durant els mesos d’hivern

Els Socialistes de Santanyí han acusat el PP de voler “veïnats de primera i de segona” en oposar-se, segons han censurat, “a garantir serveis públics a Cala d’Or durant l’hivern”.

Des del PSIB s’han manifestat així després d’haver presentat una moció al ple de l’Ajuntament perquè no es disminueixi la prestació de serveis públics bàsics durant l’hivern a Cala d’Or, que ha estat rebutjada pel PP.

El portaveu dels Socialistes de Santanyí, Jordan Thomas, ha lamentat el vot en contra de l’equip de govern municipal del PP a una moció presentada pels socialistes i en la qual es demanava que “es garanteixin tots els serveis públics” a la zona.

Thomas ha acusat al batle de “potenciar l’existència de veïns de primera i de segona”, ja que “cada any es deixen de prestar serveis bàsics en aquest nucli quan acaba la temporada turística, un fet que sembla no preocupar gens al PP” .

Per això, ha demanat que recapacitin i que “es posin mans a l’obra per no deixar, un hivern més, a Cala d’Or com un nucli amb uns serveis diferents de la resta del municipi”.

Són tendència