Connect with us

Comunitat

El túnel de Sóller serà gratuït en qüestió de dies

Manquen resoldre uns tràmits administratius, podria ser la setmana que ve

El Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) ha estimat un recurs del Consell de Mallorca que suposarà que el túnel de Sóller serà gratuït i que a partir de “la setmana que ve”, si els tràmits que falten s’acaben de realitzar, ” es pugui obrir el pas “.

Així ho han informat tant el president de la institució insular, Miquel Ensenyat, com la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido.

D’aquesta manera, Garrido ha destacat que només queden una sèrie de tràmits en els quals ja s’està treballant i que estan relacionat amb “la signatura del contracte de manteniment” i amb “el recàlcul a la baixa del pagament” del rescat a la concessionària que era de 17,4 milions.

Un cop emplenats aquests tràmits, es podrà obrir el túnel, fet que, tot i que s’espera que sigui la setmana que ve, podria demorar-se uns dies més. Tot i això, Garrido ha remarcat que un cop obert “ja no es podrà tornar a tancar” a causa que contra la resolució del TSJIB no cap recurs ordinari algun.

Per la seva banda, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha expressat que és “un dia per estar contents” i que s’acaba “amb aquesta injustícia per a la gent de la comarca de Sóller”.

 

Són tendència