Connect with us

Actualitat

Indústria destina 250.000 euros a empreses del sector del moble i la fusta de Manacor

El conseller Iago Negueruela ha anunciat aquest dimecres que l’any 2018 s’ampliarà aquesta convocatòria de modernització industrial

Un total de 84 empreses industrials han participat a la convocatòria d’ajuts a la modernització, impulsada des de la direcció general de Política Industrial del Govern. Els objectius d’aquestes ajudes són la millora de la productivitat i competitivitat industrials, la generació de nova ocupació i millorar la gestió de l’eficiència energètica. En aquest sentit, les subvencions es destinen a l’adquisició de nova tecnologia i maquinària i actius immaterials com software.

El conseller Iago Negueruela ha anunciat aquest dimecres que l’any 2018 s’ampliarà aquesta convocatòria de modernització industrial. L’anunci ha tingut lloc durant la visita a empreses de la indústria del moble i la fusta de Manacor, que han estat destinatàries de 250.000 euros.

El conseller, que ha estat acompanyat pel director general de Política Industrial, Manel Porras, i per la gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial de Balears (IDI), Núria Hinojosa, ha mantingut una reunió amb la batlessa de Manacor, Catalina Riera, i representants de la CETEBAL i la Federació de la Fusta. En aquesta reunió s’ha informat dels avanços en política industrial implementats des de la Conselleria, i dels grans trets del Pla Industrial que es presentarà en les properes setmanes, a partir de 2018. En acabar, s’han visitat diverses indústries i tallers de Manacor, com Cerramientos Orell, Nadal Mobiliari, Cuines Sebastià Santandreu i Muebles J. Jodrà.

S’ha impulsat un curs d’especialització en fusta, destinat principalment a empreses de la zona de Llevant

Durant la visita, el conseller, Iago Negueruela, i el director general, Manel Porras, han recollit les necessitats de formació i de mà d’obra qualificada, i han destacat que s’ha impulsat un curs d’especialització en fusta, destinat principalment a empreses de la zona de Llevant, principalment Manacor. El conseller ha afirmat que s’està treballant per tal que Manacor disposi de formació pròpia.

Són tendència