Connect with us

Comunitat

Biel Barceló : “El viatge a Punta Cana va ser estrictament personal i privat”

El vicepresident afirma que Armengol no li ha demanat que deixi el seu càrrec

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha defensat aquest dimecres que el viatge que va fer la setmana passada a Punta Cana va ser dins d’un context “estrictament personal i privat” i ha recalcat que “en cap cas anava com vicepresident “de l’executiu autonòmic.

Barceló ha realitzat aquest matí declaracions a la premsa a la Conferència de Presidents després del viatge que va realitzar a la República Dominicana, que ha afirmat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, no li ha demanat que deixi el càrrec i ha insistit que ” en aquest moment estan en una fase d’anàlisi i de reconducció de la situació “.

Així, el vicepresident ha recordat que és col·laborador del programa esportiu ‘Fora de Joc ‘, que emet Canal 4, “des de fa molts d’anys” i que va ser el director d’aquest programa qui “va convidar a tots els col·laboradors i tertulians al viatge” .

En aquest sentit, ha recalcat que va viatjar a Punta Cana “dins d’aquest context; com a col·laborador i com a aficionat de futbol “, i ha explicat que ell” va valorar que podia dissociar clarament aquesta faceta personal i privada meva “.

Després de subratllar que qui el va convidar va ser el director del programa, Barceló ha deixat clar, per tant, que “no hi ha cap col·laboració meva, ni directament ni indirecta, amb cap empresa turística. Una altra cosa és com es finança aquest programa, però qui convida no és cap empresa turística, és directament el programa esportiu d’aquesta cadena televisiva”.

 

Són tendència