Connect with us

Oci i Cultura

‘Son Servera Clown’: 10 anys de riure !

La programació prevista compta amb les actuacions de Illana Teatre, Los Excéntricos, Maria Bimbolles i Agustín El Casta, entre d’altres

El festival de clown de Son Servera celebra el seu desè aniversari amb un programa que inclou espectacles internacionals, com els de la companyia Illana Teatre o els de la francesa ‘Los Excéntricos’, entre altres actuacions com les de Maria Bimbolles o Agustín El Casta.

Maria Bimbolles.

Maria Bimbolles.

Aquest dissabte, el programa compta amb espectacles gratuïts al carrer a partir de les 17.00 hores, com el taller de maquillatge de pallasso i el ‘photocall’ de nassos, en el qual els assistents podran fotografiar-se amb els 200 nassos solidaris que repartirà la Fundació Theodora, els pallassos de la qual treballen amb nins hospitalitzats.

A les 18.00 hores està prevista l’actuació de la companyia catalana La Tal, que representarà ‘The incredible box’ amb cantants d’òpera, mags i acròbates “absurds”.

Festival de petit format però que ha permés acostar l’art del clown a la ciutadania

Agustín 'El Casta'.

Agustín ‘El Casta’.

A les 19.00 hores, els francesos ‘Los Excéntricos’ presentaran ‘The Melting Pot Pourri’, que reuneix seqüències d’una de les millors companyies de pallassos d’Europa, segons l’Ajuntament.

Aquest diumenge, el municipi comptarà amb un concert de Maria Bimbolles, que presentarà un espectacle “ple d’alegria i il·lusió, amb molta animació, música i cançons que ens transmeten els valors de l’amistat”. Finalment, l’aniversari es tancarà amb un espectacle de l’humorista Agustín El Casta.

El festival de clown de Son Servera va néixer com una iniciativa per donar a conèixer el Teatre La Unió a la comarca. En un moment difícil pel teatre i la cultura, Son Servera va apostar per un festival de petit format però que ha permés acostar l’art del clown a la ciutadania.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència