Connect with us

Actualitat

Riera rectifica i el català seguirà com a requisit per treballar a la SAM

En una reunió extraordinària per obrir una borsa de peó de brigada es va votar que el català fos només un mèrit

El passat dimarts dia 5 es va convocar una reunió extraordinària de la SAM amb els principals representants dels grups polítics del municipi. La reunió, on hi va haver moltes absències, va crear una nova borsa per peons de la brigada de l’Ajuntament.

Els consellers van haver de decidir els requisits d’aquesta borsa on el català va quedar exclòs de la llista passant a ser només un mèrit. Així, els regidors presents del PP i del PSOE van votar que la llengua fos només un mèrit mentre que els del PI i Més-Esquerra van voler que fos requisit. Davant l’empat que això va suposar, el vot de la presidenta va inclinar la balança, en aquest cas, el vot de Maria Antònia Sansó va ser decisiu, i la popular havia votat que fos només mèrit.

Els regidors del PP i del PSOE van votar que la llengua fos només un mèrit mentre que els del PI i Més-Esquerra van voler que fos requisit

Davant això, el grup de Més-Esquerra va expressar el seu descontent afirmant que l’Ajuntament al complet havia adquirit el compromís de respectar el català com a requisit en tots els àmbits. Així, Catalina Riera no va dubtar en confirmar que es revocarà la proposta i es farà una nova convocatòria on si s’exigeixi el nivell corresponent de català. Segons Riera; “l’Ajuntament sempre ho ha tengut com a requisit i volem que tots els organismes que el formen facin el mateix”. El grup de Govern, format per PI, PP i AIPC haurà doncs arribat un acord després que a la reunió passada votessin diferent.

 

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència