Connect with us

Actualitat

Sant Antoni 2018 ja ha mostrat la seva imatge oficial

Dijous dia 07 es va fer entrega dels premis i es va presentar la imatge oficial d’aquest any

Un any més el local del patronat va presentar al públic la imatge estampada ja a les dessuadores i altres productes santantoniers de les pròximes festes de Sant Antoni. Uns productes que ja es poden comprar al mateix local.

Envoltats de molts santantoniers i santantonieres es van donar els premis als guanyadors del concurs que es va convocar durant les festes del 2017. Enguany la imatge oficial és obra de Maria Gabriela Cano Fons. Una imatge on s’hi dibuixa la cara de tots els protagonistes de la festa; Sant Antoni, el dimoni gros i els dos dimonions.

Pedro José Torres Marín i Sebastià Riera Pocoví, van ser el segon i tercer classificat respectivament. El concurs per la imatge de l’any que ve ja s’ha obert, i fins dia 11 de febrer, tothom qui vulgui pot enviar els seus dissenys.

Les festes de Sant Antoni 2018 han viscut així el seu primer acte al qual seguirà el pròxim dia 10  una mostra de fotografies de la festa del 2017. Des del Patronat no volien que totes les imatges de l’any passat quedèssn a l’oblit, i per tal que tothom pugui veure-les es farà una projecció amb les fotos de Mateu Pascual, fotògraf oficial del Patronat.

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència