Connect with us

Comunitat

Detinguts mare i fill per copiar en un examen

Relatiu a la convocatòria per a la provisió d’11 places de bomber/conductor del Consell de Mallorca

La Policia Nacional ha detingut a una mare de 57 anys i al seu fill de 25 anys d’edat per la filtració de les preguntes del segon exercici de les proves selectives de la convocatòria per a la provisió d’11 places de bomber/conductor del Consell de Mallorca.

Segons han informat, la recerca es va començar dimarts passat i als detinguts se’ls imputen els delictes d’infidelitat en la custòdia de documents i violació de secrets.

La recerca es va iniciar a través d’una denúncia del Govern relativa a la filtració de les preguntes d’aquest examen. El tribunal examinador va detectar que la qualificació obtinguda pel jove va ser d’un 10: havia contestat de manera correcta les 100 preguntes plantejades.

Posteriorment, el detingut va ser desqualificat del procés selectiu després que el president del tribunal elaborés un informe sobre les irregularitats en l’actuació de l’interessat en l’exercici tipus test. En aquest informe s’arriba a concloure que l’autor va tenir coneixement de l’examen tipus test i/o de la plantilla abans de la data de celebració de la prova.

La mare de l’opositor, va tenir accés a les preguntes/respostes de l’examen, per així, fer-les-hi arribar al seu fill, qui no va dubtar a contestar absolutament totes les preguntes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència