Connect with us

Esports

Presentada la segona edició de la Motorisa Challenge Cros d’Hivern

Entre el proper diumenge 10 de desembre i el 4 de febrer de 2018, s’organitzen quatre proves de cros, una a Calvià i tres a Palma

Aquest dimarts va tenir lloc la presentació de la segona edició de la Motorisa Challenge Cros d’Hivern, en el marc del qual entre el proper diumenge 10 de desembre i el 4 de febrer de 2018, s’organitzen quatre proves de cros, una a Calvià i tres a Palma.

A l’acte hi ha assistit el gerent de Motorisa, Bernat Bauçà; Josema Ballesteros, president del Club d’Atletisme Amistat Fisioplanet; els atletes Toni Gran i Dana Vergara i Pedro Oliver, project mànager de Gestión por Proyectos.

Els assistents han destacat la importància d’aquest txallenge en l’hivern, una estació en què habitualment no es fan proves de la modalitat de cros a Mallorca. Els dos atletes professionals, Vergara i Gran, han coincidit en assenyalar que “no hi ha massa proves de cros de preparació de cara al campionat de Balears que se celebra al mes de febrer i un possible posterior d’Espanya, nosaltres hauríem de sortir a la península per a competir i preparar-nos i aquest txallenge ens permet competir aquí”.

Han afegit que a les diferents proves d’aquest cros de Motorisa “s’apunta molta gent i hi ha gent de molt de nivell i això per a molts atletes és un incentiu per a poder seguir entre- nant el dia a dia però amb l’al·licient de tenir una competició”.

PÒDIUMS PARITARIS

Una de les novetats de les quatre proves d’aquest txallenge de cros serà que els pòdiums de totes les categories seran paritaris, és a dir, pujaran conjuntament els primers, segons i tercers classificats de les categories masculina i femenina. “És una iniciativa que duim a terme de cara als mitjans de comunicació i xarxes socials perquè sovint només es difon la fotografia de l’absolut masculí. D’aquesta manera aportam el nostre granet d’arena a fo- mentar la igualtat entre homes i dones”, ha apuntat Ballesteros.

Bernat Bauzà, per la seva banda, ha destacat que el patrocini d’aquest txallenge respon a la política de responsabilitat social corporativa de Motorisa que s’emmarca en tres grans eixos: Cultura, Benestar Social i Esports. En aquest darrer estacà el patrocini a aquest txallenge de cros i ha destacat la col·laboració amb el Palma Futsal i l’Iberotstar Palma de bàsquet. Cal recordar que Motorisa també és patrocinador de diferents equips d’esport base de diferents municipis de Mallorca.

Per a aquesta segona edició de la Txallenge s’espera la participació de més de 1.000 co- rredors a gairebé totes les proves de les diverses categories tant femenines com masculi- nes: benjamí, aleví, infantil, cadet, junior, màster, absolut i veterans. La inscripció pot dur- se a terme en la Federació Balear d’Atletisme per als atletes federats o a través de la pàgina web d’elitechip.net per als corredors populars.

Les proves de la Txallenge són:

– El 10 de desembre de 2017 el primer cros tindrà lloc a les Illes Malgrats de Calvià..
– El 24 de desembre de 2017 se celebrarà el cros popular Ciutat de Palma (UIB-PALMA) – El 7 de gener de 2018 es durà a terme el tercer cros popular Torre den Pau (Palma).
– El 4 de febrer de 2018 se celebra el quart i darrer cros a la UIB
(Palma)

Els Atletes federats guanyadors de cada categoria, tendran un premi d’un viatge a Menor- ca per a dues persones, gentilesa d’Acciona. Així mateix, hi haurà trofeus pels tres primers de cada categoria.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES