Connect with us

Actualitat

Les obres d’electrificació del tren a Manacor han completat ja el 30% d’execució

A partir del dilluns dia 11, el darrer trajecte del vespre Inca-Manacor i Manacor-Inca es farà en un bus substitutori per avançar el començament de les obres nocturnes

Les obres d’electrificació dels trams enllaç- sa Pobla i enllaç-Manacor, que suposaran l’electrificació completa de la xarxa ferroviària de Mallorca, avancen segons els terminis previstos i han completat ja el 30% d’execució. La previsió és que les obres estiguin concloses entre el juny i juliol de 2018.

Per tal de facilitar l’avanç de les obres durant el vespre,  a partir del proper dilluns dia 11 de desembre, el darrer servei de Manacor-Palma, que surt a les 22.23 hores de Manacor, efectuarà el trajecte entre les estacions de Manacor i Inca en un autobús substitutori, fent aturades a Petra i Sineu, i continuant des d’Inca fins a Palma en tren. De la mateixa manera, el servei que surt de Palma a les 22.15  hores i té la seva arribada a Inca a les 22.55 hores continuarà en autobús fins a Manacor, fent igualment aturades a  Petra i Sineu.

D’aquesta manera els treballs d’electrificació incrementaran en un 25% el rendiment d’obra diari, en poder entrar abans les màquines a les vies.

El canvi s’ha operat en les dues darreres freqüències del dia (una en cada sentit), que porten una mitjana de 25 passatgers. Són els serveis del dia que menys viatgers transporten entre aquestes dues estacions.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES