Connect with us

Comunitat

Policies locals interins es manifesten a les portes del Parlament

En contra de la reforma de la normativa autonòmica que farà que els nous agents que facin oposicions comptin directament amb plaça fixa

La plataforma d’estabilitat de la Policia Local s’ha manifestat aquest dimarts davant del Parlament en contra de la reforma de la normativa autonòmica que farà que els nous integrants que facin oposicions comptin directament amb plaça fixa.

Segons ha explicat el portaveu de la plataforma, Toni Ramírez, amb el canvi de llei, qualsevol persona, un cop superi els processos selectius -que ells ja han superat- passarà a tenir una plaça fixa “.

D’aquesta manera, ha dit que per a ells el que suposa és haver de tornar a fer les oposicions “des de zero”, tot i ja estar titulats i que ja han superat els períodes de formació.

Respecte a la sentència del Tribunal Suprem sobre que la figura d’interina per exercir funcions d’autoritat és il·legal, ha dit que estan a l’espera i que si s’acaba per confirmar “de cop i volta” tots els policies interins -uns 600 a les Illes – s’anirien al carrer de manera que “les plantilles es veurien greument afectades”.

Són tendència