Connect with us

Actualitat

Dàmaris Gelabert reuneix 80 nins a les escoles de música de Santanyí

Compartint cançons i entreteniment amb els més petits

Dàmaris Gelabert és una de les veus més populars de la música infantil de l’actualitat, i aquests dies ha participat d’uns tallers a l’Escola Municipal de Música de Santanyí i a l’Escola Adagio de Cala d’Or. Gelabert és pedagoga, musicoterapèuta, autora i cantant, i és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston. A més, és l’autora de cançons que es canten a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius.

A través de cançons, s’estimula als més petits i al mateix temps es generen records positius que quedaran gravats a la memòria dels infants. Aquestes cançons estimulen el desenvolupament global dels nins, i ajudaran a establir pautes pel que fa als hàbits i les rutines diàries, alhora que reforçaran el vincle afectiu.

De de l’Ajuntament de Santanyí sempre s’intenta impulsar iniciatives enriquidores per les famílies, en especial pel que fa al desenvolupament de la cultura al municipi, segons informa el Consistori mitjançant un comunicat. El batle, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt satisfet de la feina que es fa a les escoles de música:“És un goig veure com els nins s’ho passen tan bé. Tenim molta sort de comptar amb uns professors i un directors que sempre estan buscant noves activitats per engrescar a les famílies a participar. Són aquestes coses les que ens ajuden a créixer com a poble”.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES