Connect with us

Comunitat

Caçat un conductor a 216 km/h per un tram de la carretera de Sóller

La màxima velocitat permesa a la zona és de 60 km/h

La Policia Local de Palma ha imputat un delicte contra la seguretat del tràfic a un conductor de 27 anys que a la una de la matinada d’aquest dimarts circulava presumptament a 216km/h per la carretera de Sóller, la màxima velocitat de la qual permesa és de 60km/h.

Segons ha informat el cos policial en l’atestat, a les 00.58 hores una Unitat de Radar de la Policia Local que es trobava en la carretera de Sóller, a l’altura de la presó, va observar que un vehicle circulava a una velocitat superior a l’autoritzada en aquesta via.

Els agents, que estaven exercint labors de control de velocitat, van constatar que, en passar per la franja de detecció del Radar, el mecanisme va prendre una mostra fotogràfica amb un resultat de 216 km/h.

Aquest mateix vehicle va ser ja denunciat el mes de setembre i d’octubre del 2016 per excés de velocitat

Cap a les 02.40 hores una unitat del CNP, va informar que havien interceptat al vehicle a la zona de Son Oliva. Els agents de la Local es van posar en contacte amb el conductor, qui va admetre haver conduït el seu vehicle per aquesta zona a l’hora que va ser presa la fotografia.

Aquest mateix vehicle va ser ja denunciat el mes de setembre i d’octubre del 2016 per excés de velocitat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES