Connect with us

Societat

La neu provoca els primers talls de carretera a Mallorca

Les vies afectades es troben a la Serra de Tramuntana: La Ma-10 està tallada des del mirador de Ses Barques fins al Coll de Sa Batalla i la Ma-2130 està tallada de Caimari al Coll de Sa Batalla

Les condicions meteorològiques adverses d’aquest cap de setmana han provocat talls en trams de la carretera Ma-10 (Serra de Tramuntana) i la Ma-2130, segons ha informat la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat del Consell de Mallorca en el seu compte de Twitter .

La Ma-10 està tallada des del mirador de Ses Barques fins al Coll de Sa Batalla i la Ma-2130 està tallada de Caimari al Coll de Sa Batalla.

A més, la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat ha demanat als conductors precaució a les carreteres de la Serra, davant la previsió de baixes temperatures.

Per a les properes hores, s’esperen entre dos i tres centímetres d’acumulació de neu per damunt dels 400 metres, si bé no es descarta neu a cotes més baixes.

S’espera un temporal per aquest cap de setmana amb ratxes de vent, baixes temperatures, xàfecs i fenòmens costaners adversos.

Són tendència