Connect with us

Comunitat

‘Regala Mallorca’ pretén fomentar el comerç de proximitat

El Pla de Comerç del Consell destinarà set milions d’euros perquè els ajuntaments millorin els centres urbans que estan destinats al comerç

El Consell de Mallorca promourà durant el mes de desembre la campanya ‘Regala Mallorca’ que té com a objectiu fomentar el comerç de proximitat a l’illa.

Segons ha explicat en un comunicat la institució insular, la iniciativa se centrarà en publicitat en els mitjans de comunicació i a través de missatges a les xarxes socials del Consell.

Durant l’acte de presentació, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assegurat que “el comerç local és un sector estratègic” i, per això, ha defensat que la institució està disposada a col·laborar “per consolidar l’ocupació que genera”.

Per la seva banda, el conseller insular d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha afirmat que “la principal intenció d’aquesta campanya és recordar als mallorquins que la nostra terra pot oferir molt a l’hora de plantejar les compres”.

Bonet també ha recordat que el Pla de Comerç del Consell suposaran set milions d’euros perquè els ajuntaments millorin els centres urbans que estan destinats al comerç.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència