Connect with us

Actualitat

Davant l’onada de fred: L’alberg de Manacor amplia places

L’ objectiu és que totes aquelles persones que pernocten al carrer de forma habitual i vulguin accedir a un dels centres de la Xarxa d’Inclusió puguin fer-ho

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), responsable de la Xarxa d’Inclusió Social ha activat el protocol d’emergència especial, que es posa en funcionament davant aquelles situacions en què es produeixen condicions climatològiques adverses o una baixada significativa de les temperatures, com és el cas de l’onada de fred que estem vivint aquests dies.

En aquest sentit, el protocol s’activa quan I’Agència Estatal de Meteorologia a Balears preveu temperatures nocturnes per davall dels 7 graus o fenòmens adversos com pluja o vent. La Unitat Mòbil d’Emergència Social (UMES), juntament amb l’Equip de Valoració (tots dos serveis integrats a la xarxa d’inclusió), activen el nivell d’emergència fins que millora el clima. Així, el protocol d’emergència està activat des del dia 29 de novembre.

El protocol d’emergència té com a principal objectiu que totes aquelles persones que pernocten al carrer de forma habitual i vulguin accedir a un dels centres de la Xarxa d’Inclusió, puguin fer-ho. D’aquesta manera, durant el temps que es manté actiu el protocol, s’ha decidit incrementar el nombre de places habituals dels diferents centres d’acollida que formen la xarxa (Sa Placeta, Casa de Família, Ca l’Ardiaca i l’alberg de Manacor).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència