Connect with us

Actualitat

Denuncien el vaixell Rhea per “l’impacte” causat sobre la posidònia de Portocolom

És un veler de 54 metres d’eslora de bandera holandesa i propietat de l’empresa Sailing-Classics que ha fondejat a la zona entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre

Salvem Portocolom ha interposat una denúncia davant de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca contra el vaixell Rhea per “l’impacte” que ha generat en la posidònia de la zona després fondejar sobre ella entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre.

Segons ha indicat la plataforma en un comunicat, el Rhea és un veler de 54 metres d’eslora de bandera holandesa i propietat de l’empresa Sailing-Classics.de.

Diversos membres de Salvem Portocolom van gravar el fet i aquest dijous l’entitat ha fet públic un vídeo d’un minut i mig de durada “on es pot apreciar l’impacte de la cadena i de l’enorme àncora de més de 200 quilos”.

Aquesta infracció ha estat denunciada per la plataforma i pel GOB-Mallorca a la Conselleria amb l’objectiu que s’obri el corresponent expedient.

Des de Salvem Portocolom ha assegurat que la praderia de posidònia del port de Portocolom “pateix una desprotecció de facto que fa que aquest només sigui un cas entre tants de fondeig sobre l’alga en aquest indret”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència