Connect with us

Comunitat

L’ex president de ‘Sa Nostra’ diu davant el jutge que el seu càrrec era representatiu

Sosté que les decisions arribaven amb tots els informes favorables i que es limitaven a donar llum verda

L’ex president de Sa Nostra, Fernando Alzamora, ha assegurat aquest dimarts davant el magistrat del Jutjat Central d’Instrucció número 1, Santiago Pedraz, que el seu càrrec era representatiu i no executiu.

Així s’ha manifestat durant una declaració per vídeoconferencia que ha tingut lloc aquest matí des dels Jutjats de Palma, en el marc de la recerca de l’Audiència Nacional per esclarir un forat de 130 milions d’euros en Sa Nostra presumptament provocat per operacions d’especulació immobiliària.

Segons han informat fonts del cas, a preguntes de la fiscal i l’advocat de BMN, Alzamora ha explicat que no tot el consell d’administració tenia formació financera i que les decisions les prenien els exdirectors executius.

Segons la seva versió, aquestes decisions es proposaven al consell amb tots els informes favorables i el consell d’administració es limitava a donar llum verda.

La declaració de Alzamora ha començat sobre les 10.00 hores i ha durat uns 20 minutos. Com la resta del consell d’administració de Sa Nostra, té la condició d’investigat en la causa.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència