Connect with us

Actualitat

Més de cent petits comerços participaran en la campanya ‘Manacor, sa botiga de Nadal’

Els comerciants repartiran més de 14.000 tiquets entre els seus clients per al tren de Nadal i atraccions

Pimeco i l’Ajuntament de Manacor han unit les seves forces per donar suport i promocionar el petit comerç del municipi durant les festes de Nadal.

Amb aquesta finalitat, per primera vegada es durà a terme una campanya de promoció conjunta, sota el lema ‘Manacor, sa botiga de Nadal’.

La campanya ha estat presentada per la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà; el regidor de Festes, Mateu Juan; el representant dels empresaris de fira, Guillem Cerdà, i el membre de la directiva de Pimeco Joan Buades, a més de la gerent, Laura Bennassar.

Més de cent comerços de Manacor participaran en aquesta campanya que, per primera vegada, es desenvolupa amb aquest format a la ciutat. Mentre durin les festes els comerciants adherits a la campanya disposaran de tiquets per repartir entre els seus clients de forma gratuïta.

Aquests tiquets serviran perquè els nins i nines puguin pujar a les atraccions de fira muntades a la plaça de Ramon Llull i també al tren de Nadal. Es preveu repartir més de 14.000 tiquets gratuïts entre els clients del petit comerç.

El tren de Nadal cobrirà dues rutes diferents, d’una banda els dies 22 i 29 de desembre i el 4 de gener, i per una altra el 23 i 30 de desembre els capvespres.

Els comerços interessats a adherir-se a aquesta iniciativa poden dirigir-se a Pimeco (www.pimeco.com, tel. 971 468 153) o a l’Ajuntament de Manacor a l’Àrea de Desenvolupament Local (tel. 672 605 767 / 971 849 100 ext. 3131 – ffebrermunar@manacor.org).

Són tendència