Connect with us

Comunitat

Concentració contra Penalva i Subiran davant el TSJB

Els manifestants, que han fet sonar xiulets i botzines i han exhibit una gran pancarta amb el lema ‘Corrupció al jutjat d’instrucció

Centenars de persones s’han concentrat aquest dilluns al matí a Palma per sol·licitar la detenció i inhabilitació del jutge Manuel Penalva i del fiscal Anticorrupció Miguel Ángel Subiran, segons han informat des de l’entorn de l’empresari Tolo Cursach. El fiscal en cap de les Illes Balears, Bartomeu Barceló, ha assegurat que “sortir a cridar contra les decisions de jutges i fiscals no és el normal”.

La manifestació, convocada per l’advocat Vicente ‘Coco’ Campaner ha començat a les 10.00 hores, quan l’empresari Tolo Cursach ja es trobava en els jutjats per declarar davant del jutge. Els manifestants, que han fet sonar xiulets i botzines i han exhibit una gran pancarta amb el lema ‘Corrupció al jutjat d’instrucció’.

Campaner ha acusat el jutge i al fiscal “d’inventar-se” i “manipular proves” per a “ficar a la presó a gent innocent” i ha dit estar “cansat” que el TSJIB “es mantingui inactiu” davant d’aquesta situació. El lletrat – un dels lletrats que treballa en la defensa de l’empresari empresonat – ha assegurat que el jutge i el fiscal actuen amb “arbitrarietat” i que la instrucció “no és conforme a dret”. A més ha mantingut que la testimoni protegida número 31, que recentment va revelar que part del que havia declarat en la instrucció era fals, ha aportat “més proves” contra el jutge i el fiscal.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com