Connect with us

Actualitat

Joan Oliver, nou cap de la Policia Local d’Algaida

Després de 25 anys de servei al cos policial de Llucmajor

Joan Oliver Marquet és oficialment nou cap de la Policia Local d’Algaida, després de l’acte de presa de possessió del càrrec cele- brat a la sala de plens de l’Ajuntament d’Algaida.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet ha dit que “no dubtam de la bona feina que farà en Joan perquè des del primer dia que començàrem a parlar ja vam veure que compartim els mateixos objectius”. “Volem seguir fent feina per tenir una poli- cia de proximitat per seguir millorant el municipi i des de tots els àmbits, des dels més menuts fins als més grans”, ha afegit.

A més, Mulet ha apuntat a la necessitat “de fer feina per ampliar la plantilla de la Policia Local en el futur”, integrada actualment per 4 policies.

Joan Oliver ha fet feina a la Policia Local de Llucmajor, els darrers 25 anys en diferents llocs com el torn de nit, atestats, motoritzat, educació vial, destacant els darrers 11 anys com a Policia Tutor. Oliver ha dit que fer feina pels ciutadans d’Algaida, Pina i Randa és “un nou repte pel qual estic molt il·lusionat”. “Volem ser pròxims als ciu- tadans i donar el màxim de servei” a la vegada que ha allargat la mà a la Guàrdia Civil amb la qual “farem feina de forma conjunta en tot el que sigui necessari”.

Són tendència