Connect with us

Oci i Cultura

Esclat floral de primavera amb motiu de les Fires i Festes de Manacor

L’artista i dibuixant manacorí Antoni Galmés, guanyador del concurs de cartells

Les properes Fires i Festes de Primavera de Manacor ja compten amb una imatge que les identifica. Es tracta del cartell dissenyat per l’artista i dibuixant manacorí Antoni Galmés, que el jurat ha valorat com una “proposta que beu de les tendències actuals del disseny, senzill, innovador i que alhora és capaç de cridar l’atenció del públic de totes les franges d’edat”. Per aquest motiu l’obra ha resultat la guanyadora del Concurs de Cartells de les Fires i Festes de Primavera de Manacor d’enguany.

Però la tria de la imatge guanyadora no ha estat una tasca fàcil, segons el Consistori. “Estam molt contents perquè hem rebut un bon grapat de cartells i l’elecció de la imatge guanyadora no ha estat senzilla, com a regidor de festes he d’agrair a tothom l’enorme esforç que han fet tots els participants per pensar i elaborar una imatge original i que representi l’esperit de les Fires i Festes de Manacor”, explica el regidor de Festes, Mateu Juan. El jurat d’aquesta edició l’han format els artistes Rafel Perelló, Maria Huerga i Catalina Julve, el dissenyador Joan Lliteras i el regidor de Festes, Mateu Juan. Tots ells han hagut de revisar els prop de trenta cartells que aspiraven a convertir-se en la imatge de les Fires i Festes 2016.

Tots els membres del jurat han destacat la varietat estilística i la qualitat de les obres presentades, les quals properament s’exposaran al públic. Cal recordar que, a més de rebre el premi, l’autor veurà la imatge guanyadora en els pòsters i els programes de festes que cada any edita l’Ajuntament de Manacor.

Són tendència