Connect with us

Actualitat

La Universitat Oberta per a Majors oferirà conferències educatives a la Part Forana

Les xerrades se celebraran cada dimecres ; del 3 al 31 de maig  

El projecte Universitat Oberta per a Majors, que impulsa la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor i del Centre Universitari de Manacor, té la premisa de què estudiar no té edat. Per això, ha creat aquest projecte educatiu per a gent gran, que s’emmarca en el paradigma d’aprendre durant tota la vida.

El cicle de conferències organitzat, començarà el 3 de maig, amb la xerrada Millorem la nostra memòria, que pronunciarà la professora del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, Victoria González Cantarero.

 La Universitat Oberta per a Majors no només pretén millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida”, comentà la regidora de Serveis Socials, Maria Bel Bauzá.

A Manacor la UIB ha programat cinc conferències gratuïtes, se celebraran cada dimecres a les 18.00 h al Centre Universitari de Manacor, al carrer Pare Andreu Fernández, 12, entre dia 3 i dia 31 de maig. El cicle s’encetarà amb una conferència sobre tècniques de millora de memòria. Dimecres dia 10 de maig serà el professor del Departament de Biologia, Antoni Gamundí, que parlarà de Menjar sa per dormir bé.

Dimecres dia 17 de maig de 2017 tothom que ho desitgi podrà escoltar la xerrada El que s’ha de saber de les herències, la qual anirà a càrrec del doctor José Á. Torres Lana, professor del Departament de Dret Privat. Una setmana més tard, dimecres dia 24 de maig, el televisiu i professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, Felip Munar, parlarà de Treballs i cançons del camp de Mallorca. I per tancar el cicle dimecres dia 31 de maig Rosa Estades, professora del Departament d’Economia de l’Empresa pronunciarà la conferència Entendre el món a través de les xarxes socials. Com està canviant la societat?

A Sant Llorenç, la mateixa universitat també impartirà cinc conferències en el mateix período. Totes elles, a les 20:00h a l’Espai 36.

 

Són tendència